Over team Antwerp Only

Antwerp Only is een Aantwaarps merk gespecialiseerd in streetwear en accessoires gebaseerd op 't Stad en Antwaarps dialect. Opgericht in 2017.

Wie zijn wij

 

Savannah, 26 jaar, Marketing & Sociale Media.

Hello Antwerplovers! Ik ben Savannah, een 26 jarige bom aan energie met een grote liefde voor 't Stad. Zelf bracht ik in 2019 mijn boek Wa'dist uit. Het boek gaat over struggles van de (a) typische twintiger in Antwerpen. 

Voor Antwerp Only ben ik verantwoordelijk voor de Marketing & Sociale Media beheer. Heb jij je ooit afgevraagd wie er achter de posts en nieuwsbrieven zit van Antwerp Only? Thats me! 

Blijf up to date van alles rondom Antwerp Only door mijn pagina @savannah.kos te volgen!

 

Vincent, 18 jaar, Graphic Designer.

Hey! Mijn naam is Vincent, 18 jaar oude Antwerpenaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van Latijn-Wiskunde en daarnaast ben ik binnen Antwerp Only verantwoordelijk voor alles rondom ontwerpen. Zo zorg ik voor de layouts van de Sociale Media, Product Ontwerpen en de Nieuwsbrief layouts.

Via mijn pagina @vincent._jacobs blijf je op de hoogte van alles rondom Antwerp Only.  

Anouk, 21 jaar, Ambassadrice.

Hey, ik ben Anouk, een 21 jarige dame en jullie nieuwe ambassadrice voor Antwerp Only. Al een lange tijd ben ik nummer 1 fan van Antwerp Only en ben dan ook in de wolken om deel uit te maken van het team. Daarnaast ben ik in de running voor Miss Antwerpen.

Volg mijn pagina @anoukkcerpentier voor leuke acties, kortingen, give-aways of nieuwe collecties van Antwerp Only.

Dana, 35 jaar, Ambassadrice.

Hi allemaal, mijn naam is Dana. Ik ben een thirty-something Antwerpse met een voorliefde voor mode, beauty & suiker. Na een aantal aankopen bij Antwerp Only kreeg ik de kans om ambassadrice te worden en deze kans pak ik dan ook graag aan.

Via mijn pagina @miss_dana kun je op de hoogte blijven van de leukste acties, kortingen, give-aways of nieuwe collecties van Antwerp Only.

 

TEAM ANTWERP ONLY