Refund policy

REFUND POLICY


Onze policy duurt 15 dagen. Als er 15 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen omruiling of terugbetaling aanbieden. Een artikel kan niet worden geretourneerd of terugbetaald omdat je van gedachten verandert of omdat je het toch niet leuk vindt. Een artikel kan niet worden terugbetaald als de maat niet goed is. Ruilen voor een andere maat is altijd mogelijk.

Maten XL EN XXL kunnen niet geruild worden, bekijk daarom onze maattabel nauwkeurig voor u besteld.

Een artikel kan niet worden geretourneerd omdat de verzending langer duurt dan verwacht en je wilt uit je aankoop stappen. Sommige vertragingen kunnen optreden tijdens de verkoop, zeer drukke periodes, feestdagen en zware weersomstandigheden of COVID-19

Wij vergoeden geen artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht.

Wij ruilen geen artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

niet-retourneerbare artikelen:
Cadeaubonnen

Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Producten gekocht in de uitverkoop

Restituties (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.


Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn.

 
Geschenken
Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en direct naar u wordt verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je gemaild.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaubon de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om deze later aan jou te geven, sturen we de cadeaubon terug en zal hij/zij je retourzending bekijken.

Verzending
Om uw product te retourneren, kunt u ons een e-mail sturen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.