Herroepingsrecht

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen afhankelijk van de verzendwijze, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht kan er een schadevergoeding ten belope van de waardevermindering van het product aangerekend worden indien de goederen niet met alle geleverde toebehoren worden teruggezonden en de goederen bevuild zijn. Indien mogelijk vragen wij u de goederen in originele staat en verpakking te verzenden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via antwerponly1@gmail.com

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourneren

Maatje te groot of te klein gekocht ? Geen probleem. Bij AntwerpOnly bieden we gedurende 30 kalenderdagen de kans om nog te wisselen.

Het product dient hiervoor wel in nieuwe staat te zijn en mag niet gebruikt zijn.

 

Je kan ons bij vragen steeds contacteren op: antwerponly1@gmail.com

Herroepingsformulier: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

 

 

Support

antwerponly1@gmail.com

Contact form

Your email address will not be published. Required fields are marked *