Maak kennis met onze nieuwe Antwerpse blogger Martin

Dag iedereen. Ik ben Martin, de nieuwe blogger van Antwerp Only.
Met veel trots kan ik zeggen dat ik van Antwerpen mijn beroep heb gemaakt. Sinds kort ben ik gids in Antwerpen en introduceer ik Antwerpen aan de toeristen, maar laat ik ook de rasechte Antwerpenaar zijn stad herontdekken.
Mijn missie voor deze blog op Antwerp Only is dezelfde. Onze koekenstad in al haar facetten met jullie delen en jullie mogelijk nog trotser met op onze stad aan de Schelde. Volg mijn blog om op de hoogte te blijven van alles wat bruist in Antwerpen."
Eens per 2 weken zal ik hier een blog schrijven over alles wat 't Stad ons te bieden heeft.
Mocht je ooit benieuwd zijn naar de verhalen van Antwerpen, bekijk dan mijn website Antwerp Locals of Instagram @antwerplocals  voor leuke tours in Antwerpen.
met vriendelijke groeten,
Martin